5/5

Artrose programma

Het artrose programma is ontwikkeld voor mensen die hun artrose klachten de baas willen worden.

Bij GetHealed pakken wij dat volledig anders aan dan wat men gewend is. Door een combinatie van verschillende cursussen herstel jij je artrose weer. Pijnvrij door het leven, fitter door het leven, gezonder leven en zonder een operatie te ondergaan.

Wie wil dat niet? 

Wacht niet te lang

Tot nu toe werd er net zo lang gewacht totdat de artrose klachten zo pijnlijk waren totdat men niet meer normaal kan functioneren. Als deze staat behaald is, ondanks oefeningen bij de fysio om het te vertragen, extra ontstekingsremmende spuiten, of andere symptoom bestrijders, is een operatie de volgende stap. De orthopeed vervangt de artrose knie of heup voor een prothese. Een lange revalidatie, vaak pijnlijk in het begin, maar uiteindelijk meestal succesvol.

Bij GetHealed geloven wij meer in het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Wij durven verder te denken dan de huidige aanpak als het gaat om artrose. Sterker nog, wij durven te denken dat het lichaam het weer kan herstellen, als het maar lang genoeg de optimale factoren krijgt.

Uit onze pilots hebben wij geleerd dat het mogelijk is om pijnvrij te worden, volledig bewegingsvrij, geen beperkingen in het dagelijks leven te ervaren en daarnaast nog belangrijker: algeheel gezond zijn! Knieoperaties zijn niet meer nodig voor hun en ze lopen al jarenlang al
zonder klachten in een gezonder lichaam en vrijer brein! Wat een groot verschil is met de ‘’huidige’’ aanpak, er wordt alleen ingezoomd op een gewricht, wij zoomen in op het gehele lichaam!

Wanneer alle processen die artrose verzorgen omgekeerd worden naar gezondheid en dit in de juiste volgorde en timing op elkaar afgestemd worden, dan is het eindresultaat geweldig.

Veel gestelde vragen

Hoe pakken wij dit aan?

Het programma bestaat uit een uitgebalanceerde aanpak, op maat gemaakt! Wij hebben onze cursussen gecombineerd en aangepast op artrose klachten. Daarnaast word je door onze artrose specialist begeleidt in het hele proces, alle vragen kunnen daar altijd gesteld worden.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt tussen de 3 en 5 maanden, afhankelijk van hoe het proces verloopt. Immers stemmen wij alles af op de individu, deze aanpak is een van de succesfactoren.

Hoe groot is de kans van slagen?

Ons team doet er alles aan om jouw zo goed mogelijk door dit proces te begeleiden. Het team van specialisten heeft onderling contact over jou, om zodoende het alles perfect af te stemmen. De slagingskans is ook afhankelijk van jouw inzet, hoe beter jij je op je herstel kan focussen, hoe groter de kans van slagen.

Ons programma bestaat uit de volgende 3 stappen

Ademhalingstraining (ademcursus)

Dit om de basis van het herstel te creëren, het zuur-base evenwicht wordt hersteld en wij herstellen de hoeveelheid zuurstof naar het kraakbeen. Dit
is van belang voor het herstel van het kraakbeen en van ontstekingen of irritaties in het gewricht. Het ondersteunt de vooruitgang van de fysieke training, de conditie, vermoeidheidsklachten, darmklachten en energie- dips.

Voeding & water (voedingsprogramma)

Door een uitgebalanceerd voedingsprogramma, het 3Care programma, herstellen wij de celmetabolisme. Het herstellen van de stofwisseling van de cellen zorgt voor het optimaliseren van het herstel van kapot weefsel, zoals bij artrose. Het programma zorgt voor een betere zuur-base evenwicht, helpt de ontstekingen en irritaties te genezen, geeft je weer energie, brengt je weer op een gezond gewicht, en leert je hoe jij gezond moet eten.

Training

Wanneer jij en je lichaam er weer klaar voor zijn om te trainen wordt er met een intensief fysiek trainingsprogramma. Krachttraining wordt een aantal weken onder begeleiding van onze specialist uitgevoerd in de praktijk. Wij meten je vooruitgang en passen alles aan op jouw niveau.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij jouw artrose weer de baas zijn, jouw operatie uitstellen of niet meer nodig te hebben?

Schrijf je dan nu in.

Investering+- €2130,-

De kosten kunnen variëren wanneer wij het programma op maat maken.

Een gedeelte van de kosten kan je terug verhalen onder ‘’fysiotherapie’’, van je zorgverzekeraar. Hoeveel dit is, is afhankelijk van jouw polis en jouw zorgverzekering.

Het gehele team heeft meermaals overleg om ervoor te zorgen dat jij het programma doorloopt in de juiste volgorde.

Wil jij er alles aan doen en op de meest holistische manier jouw migraine onder controle krijgen?

Maak dan snel een afspraak.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱