5/5

Waarom kies jij voor GetHealed?

Heb jij vervelende hardloopklachten, zware spierpijnen, schouderklachtenartrose, spanningshoofdpijnmigraine een blessure of andere acute/chronische pijnen?

Bij GetHealed helpen wij jou acute en chronische pijnen weer onder controle te krijgen. Door de jaren heen heeft GetHealed speciale behandelmethodes ontwikkeld voor specifieke (chronische) pijnklachten. Door meerdere therapieën gericht op ademhaling, beweging, mobiliseren, voeding, mentaal/emotioneel welzijn, hardloopanalyses, ontspanningstechnieken en spieren en gewrichten te combineren zijn onze specialisten in staat jou goed te helpen. Iedere fysiotherapeut heeft zijn specialisme en door deze te combineren en jou aan te leren behalen jij samen met GetHealed het beste resultaat. Bij GetHealed kan kiezen voor twee verschillende diensten, PhysioCare (acute klachten) of SustainableCare (chronischie klachten).

Gepassioneerde specialisten voor verschillende behandelmethodes

De gepassioneerde fysiotherapeuten van GetHealed geloven allen in een aanpak waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Door onze persoonlijke en unieke behandelmethodieken hebben wij al vele cliënten mogen begeleiden in revalidatie trajecten en het onder controle krijgen van hoofdpijn, hardloopklachten,  artrose en andere acute klachten.  Voor onze specialisten is vooral de samenwerking met jou belangrijk. Samen staan wij sterk en kunnen wij tot oplossingen komen. Vooral in onze dienst SustainableCare werkt de specialist nauw met jou samen om het einddoel te bereiken, namelijk Get Healed. Jij zal ervaren dat jouw gezondheid echt onze passie is. Ben jij er klaar voor? 

Welkom bij onze nieuwe website!

PhysioCare Nederland is vanaf heden GetHealed! 🎉

Heb jij pijn en heb je alles al geprobeerd? Ben je al diverse behandelingen verder, zonder duurzaam resultaat, en wordt jou gezegd dat je maar moet leren leven met de pijn? GetHealed gelooft in het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt je om oude patronen te doorbreken en jezelf voorgoed te verlossen van pijn.