5/5

Mertens pain relief therapy

De kracht achter SustainableCare: de Mertens Pain Relief Therapy

Chronische pijn is zeer vervelend én zeer complex. Omdat Sjoerd het niet kon verkroppen dat er een groeide groep mensen is die ”met hun klachten moeten leren leven”, ontwikkelde Sjoerd de Mertens Pain Relief Therapy.
Al 10 jaar lang is Sjoerd bezig met het verbeteren en perfectioneren van deze therapie. Uniek hieraan is dat de therapie specifiek op aandoeningen ingezet wordt. Aandoeningen als Artrose, hoofdpijn, migraine en chronische hardloopklachten. Sjoerd hoopt in de toekomst nog meerdere vervelende aandoening aan dit lijstje te kunnen toevoegen. De therapie vorm is de onderliggende kracht van onze dienst SustainableCare.

Deze naam was er eerder dan de dienst SustainableCare. Toch wil Sjoerd deze naam in eren houden, omdat het een eerbetoon is aan zijn opa en zijn eigen vader. Van hen leerde Sjoerd wat keihard werken is en dat het behalen van je doelen niet een vanzelfsprekend is. Dit vormt de basis voor het realiseren van dromen en daarmee GetHealed. Week in week uit studeren, onderzoeken en focus houden op je passie en het grotere doel. Dat heeft Sjoerd van hen geleerd en daar is hij trots op! 

”Bedankt voor deze wijze les opa en pap”!
”Als je iets wilt bereiken, moet je er wat voor laten, en zo is het”.

Hoe werkt het?

Met deze therapie gaan meer tot de kern van het probleem. Jij leert verschillende technieken die jou in staat stellen je eigen gezondheid onder controle krijgen en te houden. Door je gezondheid te optimaliseren is jouw lichaam in staat zichzelf te herstellen, dat is toch wat jij wilt?
Door alle therapeutische vaardigheden in de juiste volgorde uit te voeren is jouw lichaam in staat je lichaamscellen weer fit en gezond te maken. Het gevolg hiervan is dat jij jouw gezondheidsprobleem weer onder controle krijgt en er is zelfs kans tot genezing van binnenuit. Wij passen de therapie aan op de specifieke aandoening of klacht. Ook kijken wij naar de persoon zelf, want soms kan je fysiek wel een goed plan hebben, maar past dit niet bij die individu. Wij proberen er alles aan te doen om jou de mogelijkheid tot een optimaal resultaat te geven. 

De therapie is onderverdeeld in 4 verschillende pijlers. 
– Ademhaling
– Voeding + water drinken
– Bewegen + spieren en gewrichten
– Mentaal welzijn


Je kan hier veel meer over lezen op onze sustainablecare pagina.

Samen tot een oplossing komen

De therapie is een samenspel tussen jou en de therapeuten. Wij nemen uitgebreid de tijd om inzichtelijk te maken hoe uw lichaam functioneert, waar jouw pijn vandaan komt en welke oplossingen wij daarvoor zien. Zolang jij niet begrijpt waarom jouw lichaam reageert zoals het doet, kan jij immers ook niet gericht werken aan een oplossing. Dus voor ons is het heel belangrijk om jou het inzicht te geven in waarom je voelt wat je voelt. 

Hulp nodig met Mertens pain relief therapy?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱