5/5

Oefeningen en krachttraining

Waarom oefeningen/krachttraining?

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het aanreiken van oefeningen die jouw herstel van de klacht bevorderd. Er zijn verschillende oefeningen die onze fysiotherapeuten je mee kunnen geven. Denk hierbij aan rekoefeningen, spierkrachtsoefeningen, explosiviteit-oefeningen, gewrichtsmobiliteit-oefeningen, oefeningen ter verbetering van de doorbloeding van spieren, houdingscorrectie oefeningen, coördinatie oefeningen en stabiliteit oefeningen.
Wanneer je het trainingsschema van onze fysiotherapeuten goed uitvoert is de kans dat je, zo snel als mogelijk, hersteld het grootst.

Moet je de oefeningen na de behandeling onthouden?

Bij GetHealed maken wij gebruik van de MijnZorgApp. Hierin kunnen wij onder andere jouw oefeningen klaarzetten in je persoonlijke digitale omgeving.
Jij hebt hierdoor altijd je oefeningen bij de hand. De oefeningen worden goed uitgelegd door middel van een filmpje, geluid en met tekst.
Hierdoor kan je altijd terugkijken wat je trainingsschema precies was.
Heb je geen mogelijkheid om de App te gebruiken? Dan kunnen wij jouw trainingsschema ook mailen of uitprinten. Liever printen wij niet uit, want vanuit onze duurzaamheid-strategie gebruiken wij het liefst zo min mogelijk papier. Bomen zijn voor de afgifte van zuurstof en opname van Co2, niet voor papier.

Jij kunt de app zowel bij PhysioCare als voor SustainableCare gebruiken. De fysiotherapeut bepaald n.a.v. je klachten welke oefeningen en video’s er in de app geplaatst moeten worden.

Hulp nodig met Oefeningen en krachttraining?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱