5/5

Volg onze breinreset cursus

Bij BreathingCare leer je individueel binnen 5 trainingen alles over de ademhaling. Je leert eerst de basis van de ademhaling en, middels de Buteyko methode, leer je hoe je de ademhaling volledig kan optimaliseren. Want wist jij dat de ademhaling de belangrijkste basis is voor een gezond lijf en brein?

Waarom een breinreset cursus volgen?

Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het brein een belangrijke rol speelt in hoe wij ons voelen, pijnklachten en onze gehele gezondheid. Wat wij geleerd hebben in het verleden kan nog steeds een rol spelen in het heden. Deze geautomatiseerde patronen in het brein kunnen ons negatief beïnvloeden en zelfs ons lichaam ‘’ziek’’ maken. Wist jij dat in 90 tot 95% van de dag wij leven volgens onze onbewuste patronen? Slechts 5 tot 10% van de dag zijn wij bewust. Hoe kan je dit veranderen en hoe kan je jouw brein voor jouw laten werken i.p.v. tegen jou? Dat kan via onze BrainCare cursus.

Onze methodes

Wij maken gebruik van de Matrix Methode, Oldpain2go, Joe Dispenza cursus.

Een mindset cursus voor jou

BrainCare richt zich volledig op de neuroplasticiteit van ons brein. Dat betekent eigenlijk dat ons brein voortdurende kan veranderen wanneer daar een reden voor is. Ons hele leven kunnen wij nieuwe dingen leren en afleren. Het afleren is voor vele voornamelijk lastig en kan een belemmering zijn in het dagelijks leven. Bij BrainCare leren wij jou hoe je deze neuroplasticiteit voor jou kan laten werken. Je kan jouw gedachtes weer de baas worden, het gevoel in je lichaam veranderen en keuzes maken of jij vaker vrolijk en gelukkig wilt zijn.

Wij halen de lading af van oude gebeurtenissen in het verleden, zodat het jouw niet meer raakt in het nu. Wij leren jouw je eigen brein te ordenen en angsten weer de baas te zijn.
Eigen regie over jouw brein is ons doel! En het aller mooiste van onze cursus? Je hoeft jouw verleden niet vertellen of bloot te leggen om er alsnog aan te werken! Mag wel, maar het is niet nodig.

Herken jij jezelf hierin?

Dan is deze cursus perfect voor jou!

De BreinReset cursus bestaat uit 5 trainingen

Training 1

Wij leren jouw hoe de relaties tussen jouw brein en jouw lichaam werkt. Hoe soms jouw lichaam controle heeft over jouw brein en visa versa. Ook leren we jouw hoe je verleden nog steeds de grip op jouw kan hebben, maar vooral dat het volledig mogelijk is dit te veranderen!

Training 2

In stap twee leren wij jou hoe je eigen regie kan houden over wat je denkt. Wat wil jij in jouw hoofd laten afspelen en wat wil jij liever buiten jouw hoofd houden. Wij leren jouw hoe je dit kan doen, zodat je dit voor altijd kan toepassen.

Training 3

Vervelende ervaringen uit het verleden gaan wij in stap 3 aanpakken. Wij wissen de ervaring niet uit jouw verleden, maar wij halen de volledige lading hiervan weg. Doordat de lading, de emotie, van de ervaring wordt ontkoppeld, houd het jouw ook niet meer in het heden bezig.

Training 4

Vervelende ervaringen uit het verleden gaan wij in stap 3 aanpakken. Wij wissen de ervaring niet uit jouw verleden, maar wij halen de volledige lading hiervan weg. Angsten en vervelende gedachtes en gevoelens over de toekomst zullen wij in stap 4 aanpakken. Waardoor de toekomst weer volledig vrij in te vullen is voor jouw.

Training 5

Alles wat nog niet gedaan is in de stappen hiervoor, denk aan mogelijke leer/reken/ lees problemen uit het verleden (wat ten grondslag kan liggen aan het ontwikkelen van angsten), pesten in het verleden, andere angsten voor de toekomst, of datgeen wat wij nog niet hebben kunnen aanpakken, pakken wij hierin aan.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij jouw brein weer voor jouw laten werken en afstand doen van het verleden?

Schrijf je dan snel in!

€500,- p.p.

Er zijn nog een aantal plekken...
20%
Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!