5/5

Volg onze Mindreset cursus

Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het brein een belangrijke rol speelt in hoe wij ons voelen, in welke mate we pijn ervaren en dat het brein invloed heeft op onze algehele gezondheid.

Wij leren je in onze cursus mindreset weer baas te worden over je brein en je brein gezond te houden. Wil jij je brein voor je laten werken in plaats van tegen jou? Wij kunnen je helpen!

Waarom een Mindreset cursus volgen?

Gedurende ons gehele leven zijn wij in staat nieuwe dingen te leren en ook af te leren. Wat we geleerd hebben in het verleden is opgeslagen in het brein en bepaalt vandaag de dag hoe we ons gedragen en voelen. Maar wist je dat we meer dan 90% van de dag volgens “onbewuste en geautomatiseerde” patronen leven? Deze patronen zijn lastig af te leren en kunnen ons ook negatief beïnvloeden of zelfs “ziek” maken. Een gezond brein is in staat om deze negatieve gedachtes te doorbreken zodat je weer keuzes kunt maken waar jij gelukkig van wordt.

Onze methodes

Wij maken gebruik van de Matrix Methode, Oldpain2go, Joe Dispenza cursus.

Een mindset cursus voor jou

Wij helpen jou negatieve patronen te doorbreken, wij zorgen dat oude gebeurtenissen uit het verleden geen invloed meer hebben op dagelijkse negatieve gedachtes en wij leren jouw brein te ordenen en of angsten weer de baas te worden. Eigen regie over jouw brein is ons doel! En het allermooiste van onze cursus? Je hoeft je complete verleden niet te vertellen en bloot te leggen om er aan te werken. Mag wel uiteraard, maar is niet nodig. Geen eindeloze gesprekken, maar kort, krachtig en effectieve methodes om je brein weer de baas te worden: Matrix methode, Oldpain2go en de Joe Dispenza. Onze cursus bestaat uit 5 sessies.

Herken jij jezelf hierin?

Dan is deze cursus perfect voor jou!

De MindReset cursus bestaat uit 5 trainingen

Training 1

Wij leren jou hoe de relaties tussen jouw brein en jouw lichaam werken. Hoe jouw lichaam controle heeft over jouw brein en visa versa. Ook leren wij jou hoe je verleden nog steeds grip op jou kan hebben, maar vooral dat dit volledig mogelijk is om dit te veranderen. Na deze sessie weet jij wat jouw geautomatiseerde patronen zijn en leer je hoe je deze kunt veranderen. Een toekomst visie is hierbij belangrijk: wat wil je veranderen of bereiken? Samen zorgen we ervoor dat je de eerste stappen zet om in de toekomst te leven in plaats van de enkel te geschiedenis te blijven herhalen.

Training 2

In deze sessie leren wij jou hoe je de regie kan behouden over wat je denkt. Het klinkt misschien gek, maar je kunt alle informatie die je zelf binnenkrijgt een plek geven in je brein. Op deze manier leren wij jou hoe je informatie kunt ordenen zodat er geen chaos in je hoofd meer ontstaat. Dit zijn de eerste effectieve stappen om je hoofd rustig te krijgen en de eerste controle over je brein terug te krijgen.

Training 3

In deze sessies pakken we vervelende ervaringen uit het verleden aan. Wij “wissen” de ervaringen niet, maar wij halen de lading die hieraan gekoppeld is weg. Door de ontlading vormt de gehele ervaring geen dreiging meer voor je brein. Het is namelijk de “dreiging” die het brein alert houdt op alles wat er mee in relatie staat. Er ontstaat rust in je hoofd.

Training 4

Ook in deze sessie gaan we door met het aanpakken van vervelende ervaringen uit het verleden. Maar ook angsten en vervelende gedachtes en gevoelens over de toekomst zullen we aanpakken. Vaak zien we dat je angstig kunt zijn over dingen die in de toekomst te gebeuren staan. Heel vaak,

blijkt achteraf, valt het dan toch wel mee. Wij leren jou hoe je angst voor dingen in de toekomst kunt wegnemen. Hierdoor ben je in staat de toekomst weer volledig vrij in te vullen.

Training 5

In deze laatste sessie herhalen we wat je geleerd hebt in de vorige sessies en pakken we datgeen aan wat we nog niet hebben kunnen aanpakken. Denk aan mogelijke leer/reken/lees problemen uit het verleden (wat ten grondslag kan liggen aan het ontwikkelen van angsten), pesten in het verleden, andere angsten voor de toekomst etc. Mocht het nodig zijn om het traject toch voort te zetten, is dit uiteraard ook mogelijk. Maar na deze sessie bezit je al heel veel skills om je patronen zelfstandig te veranderen en weer baas te zijn over je brein.

Meld je vandaag nog aan

Ben jij er klaar voor om weer baas te worden over jouw brein?

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden.

Schrijf je dan snel in!

€500,- p.p.

Er zijn nog een aantal plekken...
20%
Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!