5/5

Volg onze Mindreset cursus

Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het brein een belangrijke rol speelt in hoe wij ons voelen, in welke mate we pijn ervaren en dat het brein invloed heeft op onze algehele gezondheid.

Wij leren je in onze cursus mindreset weer baas te worden over je brein en je brein gezond te houden. Wil jij je brein voor je laten werken in plaats van tegen jou? Wij kunnen je helpen!

Het brein en onze gezondheid

Steeds meer mensen realiseren zich dat onze hersenen een belangrijke rol spelen in ons welzijn, pijnperceptie en algehele gezondheid. Wat we denken heeft invloed op wat er in ons lichaam gebeurt. Elke gedachte, bewust of onbewust, is verbonden met een emotie. Deze emotie activeert een complexe mix van hormonen en andere stoffen. De vrijgave van deze stoffen beïnvloedt de functie van onze lichaamscellen en ons gevoel. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld gespannen spieren, verminderde bloedtoevoer of een versnelde hartslag. Het zet ons centrale zenuwstelsel in de overlevingsstand (vecht-of-vluchtreactie) of de ontspanningsstand (rust en herstel). Deze processen spelen zich voornamelijk onbewust af. Als je beseft dat we 90 tot 95% van de dag onbewust aangestuurd worden, dan begrijp je waarom het lastig is te achterhalen waarom je jezelf op een bepaalde manier voelt. Zeker als je bedenkt dat je ongeveer 60.000 gedachtes per dag hebt met elke een gekoppelde emotie.

Alles wat we in het verleden hebben geleerd en ervaren heeft directe invloed op hoe ons lichaam functioneert in het heden. Hoe intenser onze eerdere ervaringen zijn geweest, des te groter is de impact ervan op ons in het heden. Dit gebeurt vaak zonder dat we ons bewust zijn van de specifieke redenen achter onze gevoelens of pijn. We kunnen ons bijvoorbeeld afvragen waarom we ons ellendig voelen of steeds dezelfde keuzes maken die niet tot geluk leiden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het voortdurend vasthouden aan ons eigen verleden.

Loskomen van dit patroon betekent dat we meer kunnen leven volgens onze eigen toekomstverwachtingen, doelen en gevoelens. Het betekent dat we zonder negatieve emoties kunnen praten over gebeurtenissen uit het verleden. Het gaat er niet om dat we dingen vergeten, maar dat ze geen emotionele lading meer hebben, zodat ons brein ons niet dagelijks beschermt tegen herhaling van deze ervaringen.

Het loslaten van de emotionele lading van gebeurtenissen uit het verleden brengt meer rust, vrijheid en geeft ons de mogelijkheid om nieuwe dingen te ervaren. We krijgen meer controle over onze gedachten-processen, ervaren minder chaos, piekeren minder, slapen beter, enzovoort.
Lees verder over hoe wij deze processen van je brein weer voor jou kunnen laten werken in plaats van tegen jou.

Ben jij er klaar voor?

Waarom een Mindreset cursus volgen?

Gedurende ons gehele leven zijn wij in staat nieuwe dingen te leren en ook af te leren. Wat we geleerd hebben in het verleden is opgeslagen in het brein en bepaalt vandaag de dag hoe we ons gedragen en voelen. Maar wist je dat we meer dan 90% van de dag volgens “onbewuste en geautomatiseerde” patronen leven? Deze patronen zijn lastig af te leren en kunnen ons ook negatief beïnvloeden of zelfs “ziek” maken. Een gezond brein is in staat om deze negatieve gedachtes te doorbreken zodat je weer keuzes kunt maken waar jij gelukkig van wordt.

Onze methodes

Wij maken gebruik van de Matrix Methode, Oldpain2go, Joe Dispenza cursus.

Een mindset cursus voor jou

Wij helpen jou negatieve patronen te doorbreken, wij zorgen dat oude gebeurtenissen uit het verleden geen invloed meer hebben op dagelijkse negatieve gedachtes en wij leren jouw brein te ordenen en of angsten weer de baas te worden. Eigen regie over jouw brein is ons doel! En het allermooiste van onze cursus? Je hoeft je complete verleden niet te vertellen en bloot te leggen om er aan te werken. Mag wel uiteraard, maar is niet nodig. Geen eindeloze gesprekken, maar kort, krachtig en effectieve methodes om je brein weer de baas te worden: Matrix methode, Oldpain2go en de Joe Dispenza. Onze cursus bestaat uit 5 sessies.

De Matrix Methode​

De MatriX Methode – Een Effectieve Gesprekstechniek voor Mentale en Cognitieve Problemen

De MatriX Methode is een gesprekstechniek die kan worden toegepast bij zowel mentale klachten als cognitieve problemen. Deze methode voorkomt langdurige en ineffectieve gesprekken, en stelt professionals in staat om snel tot de kern van het probleem te komen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar is ook buitengewoon efficiënt. Het grote voordeel van de MatriX Methode is dat deze op diverse gebieden kan worden toegepast, wat talloze mogelijkheden biedt. Maar wat houdt de MatriX Methode nu precies in? En voor wie is deze methode geschikt? In dit artikel zullen we alles over de MatriX Methode bespreken, uitleg geven, en enkele ervaringen delen. Tevens zullen we meer informatie verstrekken over onze rol als MatriX Methode coach. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar!

Uitleg van de MatriX Methode

Graag bieden wij u een verdere uitleg van de MatriX Methode. Deze gesprekstechniek richt zich op het achterhalen van de onderliggende mentale oorzaken van bepaald gedrag. Hierdoor kan de persoon in kwestie zelf aan de slag gaan met zijn of haar eigen mentale kracht. Door deze methode toe te passen, kunnen verhelderende en uiterst effectieve gesprekken plaatsvinden. De professional stelt met behulp van de methode precies de juiste vragen, waardoor snel tot de kern van het probleem kan worden doorgedrongen. Hierdoor hoeft de persoon in kwestie niet expliciet te vertellen wat het probleem is. We geven graag verdere uitleg over de MatriX Methode aan de hand van de vijf unieke eigenschappen.

 1. Kortdurend en doelgericht
 2. Waarom zou men tientallen gesprekken voeren als iemand met een mentale klacht
  zelf de eigen oplossing kan bedenken en toepassen? Hierdoor zijn complexe protocollen, dossiervorming en wachtlijsten niet nodig. Uitvragen bij verschillende opgeleide professionals in de geestelijke gezondheidszorg wijzen op een succesratio van tachtig tot negentig procent. Wetenschappelijk onderzoek ter bevestiging van deze resultaten is momenteel in voorbereiding.
 3. Veilig voor de hulpvrager en de professional
 4. Hoeveel tijd en administratie zou er bespaard worden als er niet inhoudelijk
  gesproken hoefde te worden over de oorzaak van het probleem? Terwijl de geest van de professional helder blijft, kan de persoon in kwestie de regie nemen over zijn of haar eigen geest.
 5. Voorkom onnodige complexiteit door effectieve, passende hulp
 6. Hoe zou het zijn als iemand wel aan een nare gebeurtenis kan (terug)denken, maar
  er geen last meer van ervaart? Met behulp van deze methode kan een mentale klacht worden teruggebracht tot een ‘kaal feit’: iets wat weliswaar is gebeurd of mogelijk kan gebeuren, maar geen emotionele lading meer heeft.
 7. Breed toepasbaar, ook telefonisch en via online beeldbellen
 8. Hoeveel tijd en kosten kunnen er bespaard worden als mensen ongeacht hun locatie geholpen kunnen worden bij hun mentale hulpvragen? Het helpen van
  mensen met cognitieve of emotionele problemen is tegenwoordig grenzeloos
 9. Vrij van negatieve bijwerkingen of kans op terugval
 10. Wat zou het opleveren als de persoon met de mentale klacht zijn of haar probleem
  op zijn of haar eigen manier kan aanpakken, zonder negatieve bijwerkingen of kans op verslechtering? De professional begeleidt het proces, terwijl de persoon in kwestie zelf aan de slag gaat om de regie over zijn of haar eigen geest te heroveren.

Ervaringen met de MatriX Methode

Veel mensen hebben zeer positieve ervaringen met de MatriX Methode. Men ervaart deze methode als prettig, veilig en effectief. Het is een coachingsinterventie die zowel bij emotionele als cognitieve problemen wordt ingezet, waardoor er op een aangename manier gecommuniceerd kan worden met behulp van de juiste vragen. Op deze manier worden belastende gesprekken voorkomen, waardoor de MatriX Methode als een positieve ervaring wordt ervaren.

De MatriX Methode in het onderwijs

Docenten hebben vaak te maken met cognitieve of emotionele problemen bij leerlingen. Iedere leerling is uniek en komt verschillende obstakels tegen, zoals gedragsproblemen, leerproblemen (zoals het onthouden van het alfabet, tafels, honderdvellen, dagen van de week, enzovoort), een vol hoofd, angsten, en onverwerkte emoties.
De MatriX Methode is een gesprekstechniek die ervoor zorgt dat deze obstakels permanent worden opgelost, met de leerling centraal. Een van de oplossingen is om te leren HOE te leren. Leerlingen leren wel WAT ze moeten leren, maar hebben vaak geen idee hoe ze al deze informatie effectief kunnen opslaan. Daarnaast spelen emotionele problemen vaak een rol, wat kan leiden tot gedragsproblemen, pesterijen of een negatief zelfbeeld. Door de MatriX Methode toe te passen, kan snel tot de kern van het probleem worden doorgedrongen zonder dat de leerling expliciet hoeft te vertellen wat het probleem is. De MatriX Methode kan perfect worden toegepast op zowel basisscholen als middelbare scholen.
Kortom:
Door het toepassen van de MatriX Methode kunnen niet alleen veel problemen worden opgelost, maar kunnen tevens langdurige obstakels worden vermeden. De voordelen van deze vorm van coaching zijn dan ook:

• Vrij van langdurige sessies
• Geschikt voor zowel cognitieve als emotionele problemen
• Veilig, zonder negatieve bijwerkingen
• Vaak zijn slechts drie sessies per hulpvraag voldoende

Bent u geïnteresseerd in hoe de MatriX Methode werkt? Neem vandaag nog contact met ons op en samen zullen we de mogelijkheden bespreken.

Herken jij jezelf hierin?

Dan is deze cursus perfect voor jou!

Joe Dispenza


WORDING ONTSTIJGEN: GEWOONHEID OVERSCHRIJDEN
HOE MENSEN BUITENGEWOON PRESTEREN…

Dr. Joe Dispenza heeft de wereld rondgereisd om mensen de wetenschap van transformatie bij te brengen. Hij heeft de vooruitgang van zijn studenten vastgelegd met behulp van strikte wetenschappelijke tests, waaronder hersenscans, bloedonderzoeken en hartmonitoring. In deze workshop, die verder gaat dan een lezing, zal Dr. Dispenza zijn bevindingen presenteren waaruit blijkt dat mensen zichzelf kunnen genezen van chronische ziekten, interdimensionale ervaringen kunnen hebben en op andere gebieden buitengewone prestaties kunnen leveren.

De wereld verandert. Dit is een tijd in de geschiedenis waarin kennis niet voldoende is, maar waarin het essentieel is om te weten hoe je deze kennis kunt toepassen. In deze workshop leer je de fundamenten achter het bereiken van het ongewone, het overstijgen van de gewoonheid en het creëren van het leven dat je wenst. Dr. Joe zal wetenschappelijke metingen delen om aan te tonen hoe krachtig we werkelijk zijn!

Biografie

Naast het aanbieden van diverse online cursussen en teleclasses, heeft hij persoonlijk driedaagse Progressieve Workshops, vijfdaagse Advanced Workshops en zevendaagse Advanced Retreats gegeven, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland. Vanaf 2018 zijn zijn workshops een hele week en de inhoud van de progressieve workshops is online beschikbaar gesteld.

Dr. Joe maakt ook deel uit van de faculteit van de Quantum University in Honolulu, Hawaï; het Omega Institute for Holistic Studies in Rhinebeck, New York; en het Kripalu Center for Yoga and Health in Stockbridge, Massachusetts. Hij is ook een uitgenodigd lid van de onderzoekscommissie van de Life University in Atlanta, Georgia.

Als onderzoeker ligt Dr. Joe's passie op het snijvlak van de nieuwste ontdekkingen op het gebied van neurowetenschappen, epigenetica en kwantumfysica om de wetenschap achter spontane remissies te verkennen. Hij gebruikt deze kennis om mensen te helpen zichzelf te genezen van ziekten, chronische aandoeningen en zelfs terminale ziekten, zodat ze kunnen genieten van een vervuld en gelukkig leven en hun bewustzijn kunnen ontwikkelen. In zijn geavanceerde workshops over de hele wereld heeft hij samen met andere wetenschappers uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van meditatie, waaronder epigenetische tests, het in kaart brengen van de hersenen met elektro-encefalogrammen (EEG's) en individuele energieveldtests met een gasontladingsvisualisatiemachine (GDV). Zijn onderzoek omvat ook het meten van zowel hartcoherentie met HeartMath-monitoren als de energie die aanwezig is in de workshopomgeving vóór, tijdens en na gebeurtenissen met een GDV Spoetnik-sensor.

Als bedrijfsadviseur geeft Dr. Joe lezingen en workshops op locatie voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van neurowetenschappelijke principes om creativiteit, innovatie, productiviteit en meer van hun werknemers te stimuleren. Zijn bedrijfsprogramma omvat ook privécoaching voor het hoger management. Dr. Joe heeft persoonlijk een groep van meer dan 70 bedrijfstrainers opgeleid en gecertificeerd die zijn transformatiemodel aan bedrijven over de hele wereld onderwijzen. Onlangs is hij ook begonnen met het certificeren van onafhankelijke coaches die zijn veranderingsmodel kunnen toepassen bij hun eigen klanten.

Als auteur van de New York Times-bestseller heeft Dr. Joe de volgende boeken geschreven: "Wording Ontstijgen: Hoe gewone mensen het buitengewone bereiken" (Hay House, 2017), gebaseerd op onderzoek dat hij sinds 2012 in zijn geavanceerde workshops heeft uitgevoerd om te onderzoeken hoe gewone mensen het ongewone bereiken en zichzelf en hun leven kunnen transformeren; "Jij bent de Placebo: Je geest bepaalt de werkelijkheid" (Hay House, 2014), waarin hij het vermogen onderzoekt om te genezen zonder medicijnen of chirurgie, enkel door te denken; "Het doorbreken van de gewoonte van jezelf zijn: Hoe je je geest kunt verliezen en een nieuwe kunt creëren" (Hay House, 2012) en "Evolueer je brein: De wetenschap van het veranderen van je denken" (2007), die beide de neurowetenschappen van verandering en epigenetica in detail beschrijven. Hij heeft ook verschenen in films zoals "Transcendence: Live Life Beyond the Ordinary" (2018), "HEAL" (2017), "E-Motion" (2014), "Sacred Journey of the Heart" (2012), "People v. The State of Illusion" (2011), "What the #$*! Do We Know!?" & "Down the Rabbit Hole" (2005), uitgebreide DVD-versie.

Dr. Joe behaalde een B.S. aan het Evergreen State College en behaalde zijn doctoraat in de chiropractie aan de Life University, waar hij cum laude afstudeerde. Zijn postdoctorale opleiding omvatte neurologie, neurowetenschappen, hersenfunctie en -chemie, celbiologie, geheugenformatie en veroudering en levensduur.

Oldpain2go

Bevrijd jezelf van oude pijn!

Pijn is een signaal van ons lichaam dat aandacht nodig heeft wanneer er iets mis is. Het begint vaak als een ongemak, wordt vervelend en escaleert uiteindelijk tot pijn. Als we er niets aan doen, wordt het steeds erger en dwingt het ons om actie te ondernemen. Zodra we de juiste diagnose hebben gekregen en de nodige stappen hebben genomen, kan ons lichaam beginnen met herstellen. De pijn neemt af en verdwijnt meestal volledig voordat het lichaam volledig is hersteld.
Nu is er weer ruimte voor nieuwe signalen, mocht dat nodig zijn. Deze worden niet overschaduwd door oude pijn, dus als er nieuwe pijn optreedt, weten we dat meteen. Nieuwe pijn is nuttig!

Soms biedt medische zorg geen passende oplossing of blijft de pijn aanhouden, zelfs na de juiste behandeling en voldoende rust en genezing. In feite heeft ons lichaam de boodschap al ontvangen en zijn er al stappen ondernomen. Het bericht is al bekend en er is geen reden om eraan vast te houden. Oude pijn is oud nieuws!

Op dit punt kan OldPain2Go helpen, zelfs wanneer niets anders lijkt te werken. OldPain2Go is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis over hoe de hersenen informatie verwerken en het natuurlijke vermogen van ons lichaam om zichzelf te genezen. Pijn is een complex proces in de hersenen dat een passend bericht naar het betreffende lichaamsdeel stuurt waar zorg nodig is.

Als een van de weinige OldPain2Go-practitioners in de Benelux, getraind door Steven Blake, de ontwikkelaar van OP2G, kan ik je helpen beoordelen of dit bericht nog steeds relevant is. Hoewel we geen garanties kunnen geven, hebben we uit ervaring gezien dat de sessie meestal eindigt met vermindering of zelfs volledige eliminatie van de oude pijn. OldPain2Go is een veilige en vaak zeer effectieve methode die kan worden toegepast op bijna elke vorm van medisch gediagnosticeerde chronische pijn, ongeacht de oorzaak. Zolang er geen dringende medische reden is om de pijn in stand te houden, kan OldPain2Go worden toegepast. Het werkt mogelijk niet voor iedereen, maar als je echt van je pijn af wilt en het proces begrijpt, heb je een geweldige kans op vermindering of zelfs volledige verwijdering van je oude pijn!

Je hoeft er niet in te geloven – zelfs voor ons is het soms moeilijk te geloven wanneer iemand met pijn binnenkomt en met veel minder pijn of zelfs zonder pijn weer vertrekt. Maar we hebben gelukkig al vaak gezien dat het werkt.

Het is belangrijk dat je echt bereid bent om de pijn los te laten!

De MindReset cursus bestaat uit 5 trainingen

Training 1

Wij leren jou hoe de relaties tussen jouw brein en jouw lichaam werken. Hoe jouw lichaam controle heeft over jouw brein en visa versa. Ook leren wij jou hoe je verleden nog steeds grip op jou kan hebben, maar vooral dat dit volledig mogelijk is om dit te veranderen. Na deze sessie weet jij wat jouw geautomatiseerde patronen zijn en leer je hoe je deze kunt veranderen. Een toekomst visie is hierbij belangrijk: wat wil je veranderen of bereiken? Samen zorgen we ervoor dat je de eerste stappen zet om in de toekomst te leven in plaats van de enkel te geschiedenis te blijven herhalen.

Training 2

In deze sessie leren wij jou hoe je de regie kan behouden over wat je denkt. Het klinkt misschien gek, maar je kunt alle informatie die je zelf binnenkrijgt een plek geven in je brein. Op deze manier leren wij jou hoe je informatie kunt ordenen zodat er geen chaos in je hoofd meer ontstaat. Dit zijn de eerste effectieve stappen om je hoofd rustig te krijgen en de eerste controle over je brein terug te krijgen.

Training 3

In deze sessies pakken we vervelende ervaringen uit het verleden aan. Wij “wissen” de ervaringen niet, maar wij halen de lading die hieraan gekoppeld is weg. Door de ontlading vormt de gehele ervaring geen dreiging meer voor je brein. Het is namelijk de “dreiging” die het brein alert houdt op alles wat er mee in relatie staat. Er ontstaat rust in je hoofd.

Training 4

Ook in deze sessie gaan we door met het aanpakken van vervelende ervaringen uit het verleden. Maar ook angsten en vervelende gedachtes en gevoelens over de toekomst zullen we aanpakken. Vaak zien we dat je angstig kunt zijn over dingen die in de toekomst te gebeuren staan. Heel vaak,

blijkt achteraf, valt het dan toch wel mee. Wij leren jou hoe je angst voor dingen in de toekomst kunt wegnemen. Hierdoor ben je in staat de toekomst weer volledig vrij in te vullen.

Training 5

In deze laatste sessie herhalen we wat je geleerd hebt in de vorige sessies en pakken we datgeen aan wat we nog niet hebben kunnen aanpakken. Denk aan mogelijke leer/reken/lees problemen uit het verleden (wat ten grondslag kan liggen aan het ontwikkelen van angsten), pesten in het verleden, andere angsten voor de toekomst etc. Mocht het nodig zijn om het traject toch voort te zetten, is dit uiteraard ook mogelijk. Maar na deze sessie bezit je al heel veel skills om je patronen zelfstandig te veranderen en weer baas te zijn over je brein.

Meld je vandaag nog aan

Ben jij er klaar voor om weer baas te worden over jouw brein?

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden.

Schrijf je dan snel in!

€500,- p.p.

Er zijn nog een aantal plekken...
20%
Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱