5/5

Klachten

Onze specialisaties

GetHealed is gespecialiseerd in hoofdpijn, hardloopklachten en artrose.
Naast deze specialisme behandelen wij ook andere fysiotherapeutische klachten en trajecten zoals, de revalidatie van voetbalblessures, knie-heup prothese en voorste kruisband problemen. Heb jij last van andere klachten? Lees verder over de diverse klachten bij ”alle klachten”. 

Wij helpen u met verschillende klachten

Heeft u heupklachten, spierpijnen, schouderklachten, artrose, lichte spanningshoofdpijn, enkelklachten, sportblessures, lagerugpijn, nekpijn of een andere klacht?

Bij GetHealed helpen wij jou deze pijnen weer onder controle te krijgen. Door de jaren heen heeft GetHealed veel ervaring opgedaan met het behandelen van diverse klachten. Ook zijn wij ons gaan specialiseren in een paar klachtenbeelden. Namelijk artrose, hoofdpijnklachten als migraine en spanningshoofdpijn, en hardloopklachten. Door meerdere therapieën gericht op bewegen, mobiliseren, voeding, hardloopanalyses, ontspanningstechnieken, spieren en gewrichten, mentaal welzijn en ademhalingstechnieken te combineren zijn de fysiotherapie specialisten in staat u goed te helpen. Hier is een unieke behandelmethode ontwikkeld waarover je meer kan lezen bij SustainableCare. 

Ook voor de lichtere fysiotherapeutische klachten staan wij voor jou klaar met onze dienst PhysioCare. Daarin behandelen wij allerlei verschillende klachten die terug te vinden zijn in het kader hiernaast. 

Gepassioneerde fysiotherapeuten

De gepassioneerde fysiotherapeuten van GetHealed geloven allen in een aanpak waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Door onze persoonlijke en unieke behandelmethodiek hebben wij al vele cliënten mogen begeleiden in revalidatie trajecten en het onder controle krijgen van chronische pijn, hardloopklachten en artrose en hoofdpijnklachten. Maar ook hebben wij al vele patienten door de jaren heen geholpen met lichtere klachten als rugpijn, enkelpijn, kniepijnen, heupklachten, nekklachten, armklachten, revalidaties na operaties en spierblessures. Voor al je klachten kan je bij ons terecht.  Wij staan voor jou klaar. 

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱