5/5

Hardloopklachten

Achtergrond hardloopklachten

Het is een enorme trend momenteel: hardlopen! Zelfstandig of in een groep, voor een goed doel, recreatief of in wedstrijdvorm, een marathon, obstakelrun of trailrun; alles is mogelijk! Je hebt er vrijwel geen materiaal voor nodig, het kost weinig tijd en je kunt je eigen tempo en afstand bepalen, waardoor het voor bijna iedereen toegankelijk is.
Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen kan hardlopen zonder daar blessures aan over te houden. Je lichaam, je looptechniek en je trainingsopbouw moeten wel degelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen om klachten te voorkomen. 
Er zijn verschillende klachten die kunnen ontstaan wanneer je aan het hardlopen bent. Daar lees je hieronder meer over.

Hardloopklachten bij GetHealed

Bij GetHealed proberen wij alle factoren die kunnen zorgen voor blessures onder de loop te nemen. Bij GetHealed is Carmen Eiff onze specialist op het gebied van hardloopblessures. 
De blessures kunnen verschillen in ernst, hoe vaak ze al voorgekomen zijn en locatie. 
Samen met Carmen beslissen jullie welke aanpak het beste bij je past. Want er is veel mogelijk bij GetHealed, van hardloopanalyses tot voedingsplannen, het is allemaal mogelijk. 

Wil je nou het liefst preventief gebruik maken van onze kennis, of wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan ben je bij GetHealed ook aan het juiste adres. Lees dan verder bij SustainableCare hoe wij jou optimaal kunnen helpen. 

Hardloopklacht soorten

Hardloopklachten komen in verschillende vormen voor. Van klachten aan de enkels, knieën en heupen, tot aan klachten aan de rug. 
Hiernaast vind je een paar voorbeelden die veel voorkomen bij hardlopers. Heb jij nou andere klachten die hier niet tussen staan maar wel steeds met hardlopen terug komen? Neem dan contact met ons op. 
Voor een totaal aanpak ben je helemaal op het juiste adres bij onze dienst sustainablecare. Is een totaal aanpak niet nodig, maar wil je wel gebruik maken van onze specialist, dan zijn losse behandelingen ook mogelijk.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱