5/5

Hoofdpijnklachten

Achtergrond hoofdpijn

Het behandelen van hoofdpijnklachten valt binnen GetHealed onder het specialisme van behandelaar Sjoerd Mertens. Hoofdpijn is een hele heftige en invaliderende klacht. Hoofdpijn wordt zwaar onderschat en men denkt als snel ‘’een paracetamol en weer verder, stel je niet aan’’. Maar wij weten als geen ander dat dit helemaal anders ligt. Hoofdpijn kan verschrikkelijk zijn en kan al je mogelijkheden tot vrij denken, voelen, ruiken, zien, horen en energie wegnemen. Het beperkt de mogelijkheden tot werk, sociaal leven, sporten en nog veel meer. Wij nemen deze heftige klacht dus absoluut serieus! 


Hoofdpijn bij GetHealed

Al meer dan 10 jaar is Sjoerd gepassioneerd opzoek naar een oplossing voor migraine en spanningshoofdpijn. Sjoerd heeft onderzoek gedaan naar veel verschillende therapievormen die effectief blijken tegen migraine en spanningshoofdpijn. Al deze sterke therapievormen combineert Sjoerd waarbij hij jou kan begeleiden naar preventie voor hoofdpijn. Hierdoor krijg je inzicht en handvatten om er meer controle over te krijgen.
Er zitten verschillen in de aanpak tussen de therapie voor migraine en spanningshoofdpijn. Samen met de Sjoerd onderzoeken jullie wat de beste aanpak zal kunnen zijn voor jou. Sjoerd is er klaar voor om jou alle mogelijkheden en inzicht te geven om meer controle te krijgen over jouw klacht. Ben jij er ook klaar voor om er alles aan te doen?

Hoofdpijn soorten

Migraine

Migraine is een aandoening waarbij er sprake is van een activatie van een hersenzenuw waarna er een (ontsteking)reactie ontstaat bij de hersenen. Door het verloop van deze reactie ontstaan de herkenbare symptomen van migraine. Hoe wij dit aanpakken? Lees verder bij ons migraine-programma, een totaal aanpak waardoor je meer controle krijgt over de preventie van migraine. Een totaalaanpak gericht op ademhaling, voeding, beweging, spieren/gewrichten en jouw emotionele/mentale staat.

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn kan ontstaan door vele verschillende redenen. Zo kunnen spierspanningen, blokkades van de nekwervels, te hoge mate van hersenactiviteit (altijd maar denken, gedachte stil kunnen zetten), een gevolg van een ongeluk, redenen zijn tot het ontstaan van spanningshoofdpijn. Samen met de specialist ga je alle mogelijke redenen doornemen en zal er een start van een behandeling gaan plaatsvinden. Afhankelijk hoe lang je er al last van hebt en wat de mogelijk onderliggende reden is zal er gekozen worden voor een totaal behandeling of losse behandelingen binnen sustainablecare.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱