5/5

Fysiotherapie Capelle aan den Ijssel

Fysiotherapie Rotterdam

Ben jij op zoek naar goede fysiotherapie in Capelle aan den IJssel? Dan ben jij bij GetHealed aan het juiste adres. Jij kan bij GetHealed Capelle aan den IJssel terecht voor verschillende behandelingen als revalidatie na operaties, voetbalblessures, hoofdpijnklachten, knieklachten, rugklachten, nekklachten, artrose en nog veel meer. Jij krijgt duidelijk uitleg over waarom jij nou voelt wat je voelt. Ook vertellen we jou wat je er zelf aan kan doen om zo snel mogelijk van jouw klachten af te komen. Bij GetHealed Capelle aan den IJssel kan je ook terecht voor speciale behandelmethodes zoals bijvoorbeeld bindweefselmassages en Dry Needling. Door deze behandeling verdwijnen spierknopen uit jouw spieren. Jij zal weer snel kunnen bewegen zonder pijn.

Locatie fysiotherapie Rotterdam

Onze fysiotherapie praktijk in Capelle aan den IJssel is gevestigd aan de Kompasstraat 38. De praktijk zit niet in een sportcomplex dus hoef je jezelf niet ongemakkelijk te voelen. De praktijk bestaat uit twee behandelkamers en een trainingsruimte waar we altijd 1 op 1 trainen met de mensen. De praktijk ligt vlakbij voetbalvereniging CKC, een vereniging waar we wekelijks mee samenwerken. De behandelkamer in Capelle aan den IJssel is ruim opgezet en er heerst een ontspannen sfeer. Wij hebben onze eigen trainingsruimte om onze patiënten optimaal te kunnen laten revalideren, blessurevrij te houden of te instrueren hoe bepaalde oefeningen uit te voeren.

Naast fysiotherapie Capelle aan den IJssel biedt GetHealed ook fysiotherapie in Den Haag en fysiotherapie in Rotterdam.

Fysiotherapie Capelle aan den Ijssel

Neem vrijblijvend contact met ons op.

GetHealed Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Welkom bij onze nieuwe website!

PhysioCare Nederland is vanaf heden GetHealed! 🎉

Heb jij pijn en heb je alles al geprobeerd? Ben je al diverse behandelingen verder, zonder duurzaam resultaat, en wordt jou gezegd dat je maar moet leren leven met de pijn? GetHealed gelooft in het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt je om oude patronen te doorbreken en jezelf voorgoed te verlossen van pijn.