5/5

Last van migraine ? Laat ons je helpen!

Dit programma is specifiek gemaakt voor migraine hoofdpijn. Sjoerd is meer dan 10 jaar zich aan het specialiseren in deze ernstige vorm van hoofdpijn. Het is een enorm invaliderende aandoening die maar moeilijk onder controle te krijgen is. Door jaren lang onderzoek, studies en opleidingen is er een totaal programma ontwikkeld. Met dit programma krijg jij antwoord op de vraag: waarom ontstaat een aanval en hoe kan ik dat voor zijn? Jij krijgt de controle terug over de migraine. Ben jij geïnteresseerd, lees dan snel verder. Het programma leert je in 3 tot 5 maanden hoe jij alle facetten zelf onder controle kan krijgen en kan begrijpen.

Last van migraine? Laat ons je helpen!

Wat is migraine?

Migraine is een hersenziekte en kan je leven flink beïnvloeden. De meest voorkomende klachten tijdens een migraineaanval zijn: hoofdpijn, misselijkheid, overgeven, overgevoeligheid voor licht en geluid en soms ook visuele stoornissen zoals het zien van vlekken. Een migraineaanval kan een paar uur tot enkele dagen duren (4-72 uur).

Wat veroorzaakt migraine? 

Migraine komt voort uit een overactiviteit van de zenuw Trigeminus, die ontspringt vanuit de
hersenstam. Deze trigeminus zenuw laat een eiwit ontspringen in het brein die zorgdraagt
voor de irritatie/ontsteking aan het hersenvlies. Dit geeft de uiteindelijk hevige hoofdpijn tijdens een migraineaanval.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Veel mensen met migraine kunnen met medicatie de heftige symptomen tijdens een aanval dempen. Ook zijn er CGRP-remmers in de vorm van injecties beschikbaar die ervoor zorgen dat het eiwit niet meer vrijkomt. Ondanks dat ze de symptomen kunnen verminderen (symptoombestrijding), doen deze medicijnen niks met het voorkomen van de oorzaak. Deze oplossingen maken jou afhankelijk van externe middelen.

Met GetHealed richten wij ons juist op het aanpakken van de oorzaak. Wij hebben een uniek programma ontwikkelt (3-5 maanden) waarbij wij jou leren volledige controle te krijgen over alle processen die migraine kunnen veroorzaken. Zo leren wij jou juist adem te halen waardoor er genoeg zuurstof naar je hersenen gaat en je i.p.v. gestrest/gejaagd jezelf leert te ontspannen. Wij leren jou wat je wel en juist niet moet eten en drinken en welke oefeningen je kunt inzetten om de spieren die betrokken zijn bij het ontstaan van migraine los te maken om zo controle te krijgen over het aantal aanvallen. Ook leren wij jou hoe oude patronen een rol kunnen spelen in het activeren van migraine en hoe je deze patronen kunt doorbreken.

Ons programma

Met ons programma leren wij jou weer volledig controle te krijgen over alle processen die bij migraine de oorzaak zijn. 

Ademhaling

Wij leren jou op een juiste manier adem te halen waardoor er meer zuurstof gaat naar je hersenen, je zenuwstelsel/Nervus Vagus wordt gekalmeerd en je CO2 waarden in je lichaam worden verhoogd. Met als resultaat in plaats van gestrest/geslaagd een ontspannen gevoel, een betere hormoonbalans en een betere spijsvertering. Deze onderdelen spelen een rol in het activeren van de genen die de zenuw activeren die de migraine geeft.

Voeding & water (3Care programma)

Uit onderzoek blijkt dat voeding en water (hydratatie) helpen bij het onder controle krijgen van migraine. Op de juiste manier water drinken passend bij jou is wat je leert. Ook bieden wij jou een volledig verzorgd voedingsschema (ketogeen programma) inclusief begeleiding, suppletie en voldoende beweging om migraine de baas te worden en tevens je bloedsuikerspiegel onder controle te krijgen. 

Spieren/gewrichten

Wij hebben een specifieke methodiek ontwikkelt voor het losmaken van de spieren die betrokken zijn bij migraine. De verhoogde spierspanning in deze spieren stimuleren een activatie van de hersenstam. Vermindering van de spanning geeft meer controle over het aantal aanvallen. Ook leren wij jou oefeningen om zelf de spanning te reguleren en de juiste spieren weer wat sterker te maken.

Mindreset

Wanneer er oude patronen in het brein een rol spelen bij het activeren van de migraine respons moeten deze veranderd worden. Dit kunnen gedachtes, bepaald gedrag, gevoelens of reacties op stress zijn. Deze geautomatiseerde patronen die er vaak vanuit jongs af aan insluipen, kunnen de migraine triggeren. Met ons mindreset programma zullen wij deze opsporen en veranderen. Dit doen wij door hele effectieve en eenvoudige coachingstechnieken.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij migraine echt aanpakken? Laat ons je helpen!
Meer informatie? Neem contact met ons op.

€2300,- p.p.

  • Een op maat gemaakt programma.
  • Duur programma: 3 tot 5 maanden. 
  • 1 op 1 begeleiding.
  • Begeleiding tussen je afspraken per mail.
  • Gespreide betalingen, betaling per behandeling.
  • Via je zorgverzekering kan je een bepaald bedrag terug krijgen. Hoeveel dat is, dat is afhankelijk van jouw verzekeringspolis.
Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱