5/5

Last van migraine ?

Dit programma is specifiek gemaakt voor migraine hoofdpijn. Sjoerd is meer dan 10 jaar zich aan het specialiseren op deze ernstige vorm van hoofdpijn. Het is een enorm invaliderende aandoening die maar moeilijk onder controle te krijgen is. Door jaren lang onderzoek, studies en opleidingen is er een totaal programma ontwikkeld. Met dit programma zijn vele belangrijke onderliggende oorzaken van het activeren van migraine onder controle te brengen. Ben jij geïnteresseerd, lees dan snel verder. Het programma leert jouw in 3 tot 5 maanden hoe jij alle facetten zelf onder controle kan krijgen en kan begrijpen.

Last van migraine? Laat ons je helpen!

Migraine is een geclassificeerde hersenziekte, dit betekend dat er aangetoond is dat de klachten van migraine voortkomen uit een goed onderbouwde oorzaak. Het komt voor uit een overactiviteit van een zenuw, genaamd de trigeminus zenuw, die ontspringt vanuit de hersenstam. Deze trigeminus zenuw laat een eiwit ontspringen in het brein die zorgdraagt voor de irritatie/ontsteking, die uiteindelijk alle symptomen van de migraine verklaren en met uiteindelijk een irritatie van het hersenvlies. Dit geeft de uiteindelijk hevige hoofdpijn tijdens een migraine aanval.

De migraine kenmerkt zich door een aanval die gemiddeld tussen de 42 en 72 uur duurt. Gelukkig zijn er medicijnen die de heftige symptomen tijdens de aanval kunnen dempen. Ook zijn er recent CGRP remmers, het eiwit wat vrij komt in de hersenen, dit zijn injecties die genomen kunnen worden. Het doel is om dat eiwit niet vrij te laten komen. Helaas lijkt het niet super effectief te zijn, daarnaast maakt het jouw weer afhankelijk van een extern middel.

De medicatie is gericht op het verminderen van de symptomen en doen helaas niets met het voorkomen van deze neurologische respons. Daar moeten wij ons meer richten op het lichaam als een geheel systeem.

Dit is waar GetHealed zich op richt. De hersenzenuw ontspringt vanuit de hersenstam, een belangrijk onderdeel die zowel een aansturende als een detecterende functie heeft. Het stuurt processen in het lichaam aan, de geautomatiseerde functies als hartslag, ademhaling, bloeddruk, lichaamstemperatuur. Om dit aan te sturen moet het ook eten wat de staat is van het lichaam, vandaar dat het ook informatie ontvangt.
In deze processen kan er een verstoren, overprikkeling of disregulatie waardoor de trigeminus zenuw zwaar overprikkeld raakt. Hier is ook bepaalde genetica nodig om deze trigeminus te overprikkelen, echter betekend de aanwezigheid van deze genen niet per definitie dat je er ook last van moet hebben!
Met ons programma leren wij jouw volledig controle te krijgen over alle processen die in dit systeem een belangrijke rol spelen.

Onze cursussen

Met ons programma leren wij jouw volledig controle te krijgen over alle processen die in dit systeem een belangrijke rol spelen.

Ademhaling (ademcursus)

Doel: controle over jouw centraal zenuwstelsel, nervus vagus activiteit, verhogen van zuurstof naar het brein, balans brengen tussen al jouw organen. Deze onderdelen spelen een rol in het activeren van de genen die de zenuw activeren die de migraine geeft.

Voeding & water (3Care programma)

Wij hebben een specifieke methodiek ontwikkelt voor het losmaken van de juiste spieren die betrokken zijn bij migraine. De verhoogde spierspanning in deze spieren stimuleren een activatie van de hersenstam. Vermindering van de spanning geeft meer controle over het aantal aanvallen. Ook leren wij jou oefeningen om zelf de spanning te reguleren en de juiste spieren weer wat sterker te maken.

Spieren/gewrichten

Wij hebben een specifieke methodiek ontwikkelt voor het losmaken van de juiste spieren die betrokken zijn bij migraine. De verhoogde spierspanning in deze spieren stimuleren een activatie van de hersenstam. Vermindering van de spanning geeft meer controle over het aantal aanvallen. Ook leren wij jou oefeningen om zelf de spanning te reguleren en de juiste spieren weer wat sterker te maken.

Mindreset (mindreset cursus)

Wanneer er oude patronen in het brein een rol spelen bij het activeren van de migraine respons moeten deze veranderd worden. Dit kunnen gedachtes, bepaald gedrag, gevoelens of reacties op stress zijn. Deze geautomatiseerde patronen die er vaak vanuit jongs af aan in sluipen, kunnen de migraine triggeren. Met onze mindreset programma zullen wij deze opsporen en veranderen. Dit doen wij door hele effectieve en eenvoudige coachingstechnieken.

Meld je vandaag nog aan

Het gehele team heeft meermaals overleg om ervoor te zorgen dat jij het programma doorloopt in de juiste volgorde. Wil jij er alles aan doen om op de meest holistische manier jouw migraine onder controle krijgen?

Maak dan snel een afspraak.

€2300,- p.p.

Via je zorgverzekering kan een bepaald bedrag terug krijgen. Hoeveel dat is, dat is afhankelijk van jouw verzekeringspolis.

Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!