5/5

Missie, visie en passie

Missie

Onze missie is om alle mensen in de wereld de mogelijkheid te bieden om controle te krijgen over chronische pijn middels een therapeutische, educatieve en vooral duurzame oplossing. GetHealed benadert fysiotherapie niet langer als opzichzelfstaande behandeling, maar als onderdeel van een alomvattend behandelplan, waarbij wordt uitgegaan van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Visie

Onze visie is om, door middel van wetenschappelijk bewezen therapieën te combineren met een op maat gemaakt behandelplan, de beste zorg te bieden met als doel: duurzaam klachtenvrij te worden én te blijven. GetHealed streeft naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord, van duurzame oplossingen voor de mens tot de verduurzaming van alle aspecten van het ondernemen, en is met deze baanbrekende benadering pionier binnen het betreffende vakgebied.

Doel: Verbinden binnen de zorg

GetHealed wil de verbinding maken tussen de farmaceutische en therapeutische wereld. Op dit moment is er een groot gat tussen deze twee werelden die vaak van elkaar zeggen dat het niet ‘’goed’’ werkt of niet ‘’bewezen’’ is. Bij GetHealed geloven wij erin dat wanneer deze werelden met elkaar connecten en samenwerken, de patiënt de grootste een eerlijkste kans krijgt op gezondheid en ziekteherstel.
De twee visies op gezondheid, namelijk de medicamenteuze visie en therapeutische visie, laten samensmelten naar een gemeenschappelijke visie waarbij beide benaderingswijze elkaar versterken in plaats van elkaar tegenwerken, daar streeft GetHealed naar.

Ben jij die arts of specialist die out of the box kan denken en begrijpt waar de toekomst van de zorg naartoe gaat? Neem dan contact met ons op en laten wij met elkaar de zorg optimaliseren.
De koffie staat klaar, tot snel.

Passie

”Your Health, Our Passion”

Wil jij met ons samenwerken of bij ons werken? Neem dan contact met ons op.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱