Over ons

Geschiedenis

GetHealed is opgericht door Sjoerd Mertens, zoon van een fysiotherapeut, zelf afgestudeerd in fysiotherapie en met een diepe belangstelling en bewondering voor het zelfhelende vermogen van het menselijk lichaam.

In plaats van te starten in de praktijk van zijn vader, zocht Sjoerd meer uitdaging. Dit deed hij door het laatste jaar van zijn studie in Australië door te brengen, waar het niveau van fysiotherapie hoog staat aangeschreven.

Terug in Nederland begint Sjoerd, met zijn ondernemersgeest, mensen te behandelen in zijn studentenkamer. Na het opzetten van een Facebook-pagina en het openen van zijn eerste échte behandelkamer in het Student Hotel, volgen al gauw ruimtes in Den Haag en Capelle aan den IJssel en een professionele praktijk in Rotterdam: PhysioCare.

Na bijna 10 jaar kennis en ervaring op te hebben gedaan, is PhysioCare klaar om te evolueren en begin 2020 wordt GetHealed geboren. Deze nieuwe, baanbrekende benadering van gezondheid is alles waar Sjoerd voor staat en waar hij altijd al van droomde: samen met zijn team zo veel mogelijk mensen duurzaam genezen van hun chronische pijn.

Inmiddels hebben wij de deuren in Capelle en Den Haag gesloten zodat wij ons vol kunnen focussen op kwaliteit zorg leveren. Daar willen wij namelijk in groeien, niet in volume van praktijken en werknemers. 

Het Team

GetHealed bestaat Sjoerd en Frans die zijn, na fysiotherapie bezighouden met ”wat is gezondheid en hoe kan je gezond worden en blijven”. Door de unieke combinatie van meerdere leefstijlaspecten zijn zij in staat een perfect plan op maat voor jou te maken. Wij doen er alles aan  om jou op je gemak te stellen binnen een huiselijke sfeer. Ontspannen, open, eerlijk, toegankelijk en vakkundigheid is wat je van ons mag verwachten. Plezier, humor en een relaxte sfeer kenmerkt onze praktijk, maar wij zijn uiterst serieus als dat nodig is. 

Wij hopen jou snel verder te mogen helpen.

Onze slogan

”GetHealed, Your health our passion”

Sjoerd

Cursussen/opleidingen

Frans

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱