5/5

Over ons

Geschiedenis

GetHealed is opgericht door Sjoerd Mertens, zoon van een fysiotherapeut, zelf afgestudeerd in fysiotherapie en met een diepe belangstelling en bewondering voor het zelfhelende vermogen van het menselijk lichaam.

In plaats van te starten in de praktijk van zijn vader, zocht Sjoerd meer uitdaging. Dit deed hij door het laatste jaar van zijn studie in Australië door te brengen, waar het niveau van fysiotherapie hoog staat aangeschreven.

Terug in Nederland begint Sjoerd, met zijn ondernemersgeest, mensen te behandelen in zijn studentenkamer. Na het opzetten van een Facebook-pagina en het openen van zijn eerste échte behandelkamer in het Student Hotel, volgen al gauw ruimtes in Den Haag en Capelle aan den IJssel en een professionele praktijk in Rotterdam: PhysioCare.

Na bijna 10 jaar kennis en ervaring op te hebben gedaan, is PhysioCare klaar om te evolueren en begin 2020 wordt GetHealed geboren. Deze nieuwe, baanbrekende benadering van gezondheid is alles waar Sjoerd voor staat en waar hij altijd al van droomde: samen met zijn team zo veel mogelijk mensen duurzaam genezen van hun chronische pijn.

Het Team

GetHealed bestaat uit een hecht team van vakkundige fysiotherapeuten met diverse specialismen. Onze fysiotherapeuten kenmerken zich door ‘out of the box’ te kunnen denken en werken. Het team probeert er alles aan te doen om jou op je gemak te stellen binnen een huiselijke sfeer. Ontspannen, open, eerlijk, toegankelijk en vakkundigheid is wat je van ons mag verwachten.

Wij hopen jou snel verder te mogen helpen.

Onze slogan

”GetHealed, Your health our passion”

Sjoerd

Cursussen/opleidingen

Frans

Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!