5/5

PhysioCare

PhysioCare biedt de zorg die je van ons gewend bent: reguliere fysiotherapie voor patiënten met acute pijnklachten.

PhysioCare biedt de zorg die je van ons gewend bent: reguliere fysiotherapie voor patiënten met acute pijnklachten.

Heb je last van je enkel, onderrug, nek, schouders, wil je revalideren van een voetbalblessure, of heb je een andere klacht? Dan ben je bij onze dienst PhysioCare aan het juiste adres. Met behulp van onze jarenlange praktijkervaring hebben we veel kennis over acute pijnklachten. Een speciale behandeltechniek als dry needling, triggerpointtherapie, medical taping, oefeningen, bindweefseltherapie of myofasciale releasetechnieken passen wij toe om jou herstel optimaal te bevorderen.  Door verschillende therapieën, gericht op de spieren, gewrichten en het zenuwstelsel,  als  beweging, ontspanning, in te zetten, kunnen we je optimaal begeleiden en zo samen het beste resultaat behalen. Onze vakkundige en gepassioneerde fysiotherapeuten geloven in een persoonlijke aanpak en gaan door tot de pijn onder controle is.

PysioCare is er voor jou.

Welke behandelingen kunnen wij toepassen in onze PhysioCare dienst?

Behandelingen

Prijzen

Vergoeding PhysioCare

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Met onze dienst PhysioCare zijn de behandelingen volledig vergoedt. Dit geldt voor de hoeveelheid behandeling die in het aanvullende pakket zit.

Ben je niet aanvullend verzekerd of heb je meer behandelingen nodig dan in het aanvullende pakket zit? Dan ontvang je de rekening van Infomedics, onze partner die deze declaraties verzorgt. Je ontvangt een email met de rekening en een Ideal link waardoor je gemakkelijk en snel de volledige rekening kan voldoen.

Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!