5/5

Prijzen

Prijzen fysiotherapie behandelingen

*) Bent u aanvullend verzekerd? Dan dienen wij de behandeling direct in bij uw zorgverzekeraar. De gehele financiële afhandeling regelen wij. Wanneer u alleen basis verzekerd bent, of u bent over uw aantal verzekerde behandelingen heen, dan kunt u de kosten direct pinnen. In al onze praktijken hebben wij pinautomaten die MasterCard, Visa, Maestro cards accepteren. U kunt zelfs contactloos betalen, wel zo makkelijk. We sturen u direct de betaalde rekening op via de mail. Zo heeft u geen overziene kosten.

**) U krijgt hiervan het grootste gedeelte vergoed van uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeraar dient u nog een klein bedrag te betalen. Dit is per zorgverzekeraar verschillend.

Heeft u een vraag over uw vergoeding? Bel of mail ons en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Afspraak annuleren?

Het annuleren van een afspraak is geen enkel probleem. U kunt deze kosteloos 24 uur van tevoren annuleren. Hierdoor zijn wij instaat uw afspraaktijd aan te bieden aan een andere patiënt op de wachtlijst. Als u uw afspraak korter dan 24 uur annuleert, dan brengen we de kosten voor een ”niet nagekomen afspraak” bij u in rekening.

Dit geldt ook wanneer u niet komt opdagen of wanneer u de afspraak vergeten bent.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom bij onze nieuwe website!

PhysioCare Nederland is vanaf heden GetHealed! 🎉

Heb jij pijn en heb je alles al geprobeerd? Ben je al diverse behandelingen verder, zonder duurzaam resultaat, en zegt de huisarts dat je maar met de pijn moet leren leven? GetHealed gelooft in het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt je om oude patronen te doorbreken en jezelf voorgoed te verlossen van pijn.