5/5

Prijzen

Prijzen fysiotherapie behandelingen

*) Ben jij aanvullend verzekerd? Dan dienen wij de behandeling direct in bij jouw zorgverzekeraar. De gehele financiële afhandeling regelen wij. Wanneer je alleen basis verzekerd bent, of je bent over jouw aantal verzekerde behandelingen heen, dan krijgt jij de rekening online via Infomedics toegestuurd. Via een ideal link kan je dan betalen. 

Heb je een vraag over jouw vergoeding? Bel of mail ons en wij beantwoorden jou vraag zo snel mogelijk.

Afspraak annuleren?

Het annuleren van een afspraak is geen enkel probleem. Je kan jou afspraak kosteloos 24 uur van tevoren annuleren. Hierdoor zijn wij instaat jou afspraaktijd aan te bieden aan een andere patiënt op de wachtlijst. Als je jou afspraak korter dan 24 uur annuleert, dan brengen we de kosten voor een ”niet nagekomen afspraak” bij jou in rekening.

Dit geldt ook wanneer je niet komt opdagen of wanneer je de afspraak vergeten bent.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom bij onze nieuwe website!

PhysioCare Nederland is vanaf heden GetHealed! 🎉

Heb jij pijn en heb je alles al geprobeerd? Ben je al diverse behandelingen verder, zonder duurzaam resultaat, en zegt de huisarts dat je maar met de pijn moet leren leven? GetHealed gelooft in het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt je om oude patronen te doorbreken en jezelf voorgoed te verlossen van pijn.