5/5

SustainableCare

SustainableCare is onze nieuwste en meest innovatieve dienst

SustainableCare is onze nieuwste en meest innovatieve dienst: een uniek en op maat gemaakt behandelplan, bestaande uit (een combinatie van) diverse specialismen, voor patiënten met chronische en gecompliceerde klachten.

Gaat jouw pijn of klacht verder dan een acute pijn of een blessure en heb je alles al geprobeerd? Word jij in jouw dagelijks leven beperkt door deze pijnklacht? Of wil jij door een echte specialist behandeld worden voor jouw artrose, hoofdpijn of hardloopklachten?
Dan ben je bij SustainableCare aan het juiste adres. Onze specialisten nemen het gehele lichaam onder de loep en zoomen in op celniveau, met als doel duurzaam gezond te worden én te blijven. Door diverse therapieën gericht op ademhaling, voeding, water drinken, beweging, ontspanning en mentaal welzijn te combineren, kunnen we je optimaal begeleiden en een duurzaam resultaat behalen. Onze vakkundige en gepassioneerde specialisten geloven in een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak en gaan niet door tot je beter bent. Wij gaan door tot jij de beste versie van jezelf bent.

SustainableCare is er voor jou.

Wat mag jij verwachten van deze dienst?

SustainabelCare diensten worden ingezet voor specialistische zorg. Bij GetHealed is dat op het gebied van hardlopen, hoofdpijn/migraine, artrose of een complexe aandoening als paniekaanvallen of burn-outs. Er zijn 3 keuzes die je kan maken. Lees verder wat de mogelijkheden zijn en inhouden. 

Klachten

Voor deze klachten kan je bij SustainableCare terecht

Geen klacht, maar wil jij het beste uit jezelf halen en preventie voor klachten? Maak dan hier je afspraak en wij maken een op maat gemaakt programma.

SustainableCare Programma

Heb je alles al geprobeerd en je bent er nu helemaal klaar voor om jouw gezondheid van top tot teen aan te pakken. Dan is ons 3 maanden protocol echt iets voor jou. Onder begeleiding van onze specialisten leer jij jouw eigen gezondheid en klachten volledig onder controle te krijgen.
Herken jij jezelf in deze onderstaande eigenschappen? Dan ben jij klaar voor ons protocol.  

SustainableCare Cursus

Wanneer een los onderdeel van het SustainableCare programma bij jouw past is dat ook mogelijk. Via een losse cursus kan je jouw klacht onder controle krijgen. Samen met jouw specialist kies je welke cursus het beste bij jouw past op basis van jouw klachten. Heb je de keuze gemaakt? Dan zou de specialist van die cursus jouw gaan begeleiden. Uitaard monitoren wij continu jouw progressie. 

Dit zijn de keuzes binnen SustainableCare, welke past bij jou?

SustainableCare Cursussen

Geen behoefte aan een programma of cursus? Losse consulten kunnen ook.

Vergoeding SustainableCare

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en alternatieve zorg? Met onze dienst SustainableCare zijn de behandelingen deels vergoedt. Het is volledig afhankelijk van jouw verzekeringspolis hoeveel jij vergoed krijgt.

Je ontvangt de rekening van Infomedics, onze partner die de declaraties verzorgt. Je ontvangt een email met de rekening en een Ideal link waardoor je gemakkelijk en snel de volledige rekening kan voldoen. Vervolgens kan deze rekening ingediend worden ben je zorgverzekeraar en krijg jij het bedrag terug wat zij uitkeren.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱