5/5

SustainableCare

SustainableCare is onze nieuwste en meest innovatieve dienst

SustainableCare is onze nieuwste en meest innovatieve dienst: een uniek en op maat gemaakt behandelplan, bestaande uit (een combinatie van) diverse specialismen, voor patiënten met chronische en gecompliceerde klachten.

Gaat jouw pijn of klacht verder dan een acute pijn of een blessure en heb je alles al geprobeerd? Word jij in jou dagelijks leven beperkt door deze pijnklacht? Of wil jij door een echte specialist behandeld worden voor jou artrose, hoofdpijn of hardloopklachten?
Dan ben je bij SustainableCare aan het juiste adres. Onze specialisten nemen het gehele lichaam onder de loep en zoomen in op celniveau, met als doel duurzaam gezond te worden én te blijven. Door diverse therapieën gericht op ademhaling, voeding, water drinken, beweging, ontspanning en mentaal welzijn te combineren, kunnen we je optimaal begeleiden en een duurzaam resultaat behalen. Onze vakkundige en gepassioneerde specialisten geloven in een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak en gaan niet door tot je beter bent. Wij gaan door tot jij de beste versie van jezelf bent.

SustainableCare is er voor jou.

Wat mag jij verwachten van deze dienst?

Binnen SustainabelCare zijn er twee keuzes die je kan maken.

Klachten

Voor deze klachten kan je bij SustainableCare terecht

Geen klacht, maar wil jij het beste uit jezelf halen en preventie voor klachten? Maak dan hier je afspraak en wij maken een op maat gemaakt programma.

SustainableCare Protocol

Heb je alles al geprobeerd en je bent er nu helemaal klaar voor om jou gezondheid van top tot teen aan te pakken. Dan is ons 3 maanden protocol echt iets voor jou. Onder begeleiding van onze specialisten leer jij jou eigen gezondheid en klachten volledig onder controle te krijgen.
Herken jij jezelf in deze onderstaande eigenschappen? Dan ben jij klaar voor ons protocol.  

SustainableCare Treatment

Wanneer je graag behandeld wilt worden door een specialist, maar je hebt niet het volledige protocol nodig, dan kies je voor onze tweede optie. Samen met jouw specialist stellen jullie een verkort behandelplan op om jou klachten weer onder controle te krijgen. In dit verkorte behandelplan kunnen de onderstaande methodes toegepast worden. Net wat nodig is om jou klacht weer onder controle te krijgen. 

Vergoeding SustainableCare

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en alternatieve zorg? Met onze dienst SustainableCare zijn de behandelingen deels vergoedt. Het is volledig afhankelijk van jou verzekeringspolis hoeveel jij vergoed krijgt.

Je ontvangt de rekening van Infomedics, onze partner die de declaraties verzorgt. Je ontvangt een email met de rekening en een Ideal link waardoor je gemakkelijk en snel de volledige rekening kan voldoen. Vervolgens kan deze rekening ingediend worden ben je zorgverzekeraar en krijg jij het bedrag terug wat zij uitkeren.

Welkom bij onze nieuwe website!

PhysioCare Nederland is vanaf heden GetHealed! 🎉

Heb jij pijn en heb je alles al geprobeerd? Ben je al diverse behandelingen verder, zonder duurzaam resultaat, en zegt de huisarts dat je maar met de pijn moet leren leven? GetHealed gelooft in het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt je om oude patronen te doorbreken en jezelf voorgoed te verlossen van pijn.