5/5

AnalyticCare

AnalyticCare

AnalyticCare past bij onze specialisatie op het gebied van hardlopen en artrose. Met AnalyticCare brengen wij jouw looppatroon en de looptechniek volledig in beeld.
Onze specialist maakt door middel van een camera en speciale software een filmpje van jouw looppatroon. Om dit filmpje zo goed mogelijk te maken zijn een aantal voorwaarde van toepassing met betrekking tot de kleding. Deze voorwaarde krijg je mee tijdens het maken van de afspraak.

Specifek trainingsplan

Na het maken van de analyse gaat onze specialist jouw analyse zorgvuldig bestuderen. Onze specialist zoekt naar afwijkende patronen in jouw gehele lichaam, zoals spierkracht tekortkomingen, verkeerde standen van de gewrichten en naar de looptechniek in zijn algemeenheid. Er wordt specifiek ingezoomd op de standen van enkels, knieën, heupen, lage rug en de manier waarop je armen meebewegen met de lichaamsrotatie. Elk detail wordt nauwkeurig onder de loep genomen.

De conclusies van de analyse worden vervolgens met jou gedeeld. Uit deze conclusies wordt er een specifiek trainingsplan voor jou opgesteld.

AnalyticCare is onderdeel van SustainableCare. De eerste keer bent je een uur bezig met onze specialist, dit voor een intake en het maken van de eerste video. 
De specialist analyseert jouw beelden, want een extra half uur bedraagt. Nadat de analyse is afgerond heb je een consult van een half uur waarin jij de analyse van de specialist zal horen en er een behandelplan voor je klaar ligt. 
Gemiddeld komen de kosten hiervoor op 200 euro uit, mits er minder tijd nodig is of het protocol afwijkt om diverse redenen. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Hulp nodig met AnalyticCare?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱