5/5

VoedingsCursus

De VoedingsCursus bestaat uit drie belangrijke onderdelen

Water drinken

Chronische uitdroging of vocht tekortkoming is een veelvoorkomend probleem. Vocht is een heel belangrijke substantie om ons lichaam de mogelijkheid te geven zo optimaal mogelijk te functioneren.
Vocht zorg voor het transport van heel veel stoffen van A naar B in ons lichaam. Ook zorgt het voor de soepelheid van de spieren en het bindweefsel. Daarnaast is vocht in onze lichaamscellen en buiten onze lichaamscellen van essentieel belang. Vocht gaat van buiten onze lichaamscel naar binnen de lichaamscel. Wanneer het vervolgens weer naar buiten de lichaamscel verplaatst neemt het direct alle afvalstoffen mee. Dit is eigenlijk het schoonspoelen van onze cellen. Een heel erg belangrijk proces om jouw cellen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Bewegen

Bewegen in voedingscursus heeft verschillende functies. In de eerste plaats zorgt het ervoor dat het lichaam gedwongen wordt meer energie aan te maken. Immers, wanneer je meer beweegt is er meer energie nodig voor de activiteit als wel energie voor het herstel. Hoe meer energie er gemaakt moet worden, hoe meer stoffen als suikers en vetten er verbrand worden.
Bewegen zorgt ervoor dat de cellen uitgerekt en weer in elkaar gedrukt worden. Dit proces kan je vergelijken met een spons die je in knijpt en weer onderwater los laat. Het zuigt zich dan weer vol met water, waarna het weer uitgespoeld wordt. Door middel van bewegen spoelen wij onze cellen dus beter door met water.
Onze specialisten hebben zich verdiept in welke vorm van bewegen voor jouw klachten het allerbeste past. Dit kan krachttraining zijn, mobiliteit-training, doorbloeding-training, flexibiliteit-training of eventueel stabiliteit en coördinatietraining.

Voedingsprogramma (28 dagen)

Deze methodiek is een combinatie van voedingsplan en de bijbehorende supplementen. De basis is gevormd vanuit het Ketogeen dieet en hierbij maken wij gebruik van 3Care.
Dit volledige programma creëert een diepe reset van het metabolisme (celstofwisseling) van onze cellen. Dit is een voorwaarde om het zelfherstellend vermogen van het lichaam in goede banen te lijden. Immers begint herstel bij een celdeling van GEZONDE cellen en genetische expressie.
Onder begeleiding van onze specialist word je door het volledige programma begeleidt. Je zal de specialist ongeveer 5 keer zien. Er wordt duidelijk uitgelegd wat je mag verwachten van het volledige programma. Je krijgt een map mee met alle recepten, evenals een eerste boodschappen pakket. Middels specifieke suplementen wordt er extra ondersteuning gegeven aan het veranderen van je stofwisseling. Het doel is om jouw stofwisseling te veranderen van suikerverbranding naar vetverbranding. Door ons programma leer je jouw lichaam flexibel te worden in deze twee soorten van stofwisseling. In onze ogen de optimale staat van gezondheid voor jou cellen.

Kosten los 3Care programma

Wil jij alleen het 3Care programma doen zonder andere disciplines? De kosten voor het programma bedraagt 400 euro. Dit is inclusief de map met uitleg, het programma en alle recepten per dag, het eerste boodschappenpakket, 5 consulten, ketosticks om jezelf te kunnen meten en de benodigde suplementen om goed in ketose te komen en te ondersteunen. 

Hulp nodig met MetabolicCare?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱