5/5

Volg onze voedingscursus

In dit programma staat jouw relatie tot voeding centraal en kijken we samen hoe we tot een gezonde basis komen en ben jij in staat dit voor de rest van je leven toe te passen. Je leert wat gezondheid is, wat het belang is van een flexibele stofwisseling in relatie tot het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Je volgt een 28 daags periodiek voedingsprotocol opgezet door 3Care waar jij je lichaam een APK geeft. Aan de hand van verschillende meetinstrumenten volgen we je resultaten van het begin tot het eind. Het wordt een blijvend plezier om aan je gezondheid te werken.

Wat levert jouw dit op?

Meer kennis over de werking van het menselijk lichaam in relatie tot holistische leefstijl aanpassing. Specifiek betekent dat je je lichaam weer in staat gaat stellen optimaler gebruik te gaan maken van de verschillende energiesystemen en makkelijker hiertussen kan schakelen. Als gevolg daarvan krijgt het lichaam de tijd en rust die het nodig heeft om het zelf herstellend vermogen te herstellen. Dat zorgt er weer voor ondersteuning bij het verminderen van ontstekingen, bevordering van herstel en herstellen van het zuur-base evenwicht en jij dus meer energie hebt gedurende de dag en geen energie-dips meer.
Dit programma kan helpen bij het opheffen van artrose pijnen, vermoeidheidsklachten, migraine, spanningshoofdpijnen, overgewicht, veelvuldig sportblessures, concentratie/focus problemen en verschillende auto-immuun ziektes.
Maar ook voor mensen die geen van de bovengenoemde gezondheidsproblemen hebben, maar lekkerder in hun vel willen zitten of het optimale uit zichzelf willen halen is dit een geschikt programma.

Wat kan jij verwachten van deze voedingscursus?

Stap 1

In de intake nemen je voedingsverleden en kennis over voeding en gezondheid door. We doen verschillende metingen en leggen we uit hoe metingen te lezen en interpreteren.

Je ontvangt de cursusmap, het boodschappenpakket en alle toebehoren voor het programma.
Onze 3Care specialist legt uitgebreid uit hoe het programma in elkaar zit en wat jij allemaal moet doen.

Stap 2

De tweede bijeenkomst, meestal halverwege de APK, worden jouw ervaringen gedeeld en vragen beantwoord. Zo nodig finetunen we het protocol en meten we opnieuw jouw waarden. Onze 3Care specialist gaat daar waar nodig verder de diepte in over de stofwisseling en wat dit voor jouw betekend.

Stap 3

De derde bijeenkomst, meestal aan het eind van de APK, wordt een eindmeting gedaan en kan men nog praktische vragen beantwoord krijgen over hoe je in de toekomst dit protocol kan inzetten als norm.

Stap 4

De vierde en vijfde bijeenkomst is wederom een bijeenkomst waar iedereen zijn ervaringen kan delen, er metingen worden verricht. Mogelijk zijn er nieuwe producten nodig die aangeschaft kunnen worden.

Je leert je deze training hoe de relatie tussen voeding en de ademhaling ligt en wat je met voeding kan doen om de ademhaling te beïnvloeden.
Je leert hoe moet ademen gedurende het praten.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij aan de slag met je voeding? Volg dan onze voedingscursus in Rotterdam.

Schrijf je nu in!

€570,- p.p.

Er is nog plek...
0%
Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!