5/5

Volg onze voedingscursus

In dit programma staat jou relatie tot voeding centraal. Samen met Frans leer jij hoe je tot een gezonde basis komt. Daarna ben je in staat dit voor de rest van je leven toe te passen. Je leert wat gezondheid is, wat het belang is van een flexibele stofwisseling in relatie tot het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Je volgt een 28 daags periodiek voedingsprotocol opgezet door 3Care waar jij je lichaam een APK geeft. Aan de hand van verschillende metingen, zoals vetpercentage, gewicht, vet om je organen, volgen we je resultaten van het begin tot het eind. Het wordt een blijvend plezier om aan je gezondheid te werken.

Wat levert dit jou op?

Meer kennis over de werking van voeding in menselijk lichaam in relatie gezondheid. Je leert hoe je jouw lichaam weer flexibel kan laten switchen tussen suiker verbranding en vetverbranding. Als gevolg daarvan krijgt het lichaam de tijd en rust die het nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te herstellen. Dit zorgt ervoor dat ontstekingen, beschadigt weefsel overtollig vetweefsel weer herstelt. Door je lichaam te leren vetten te verbranden voor energie zal jij je heel de dag door energiek voelen en afvallen tegelijk. 

Dit programma kan helpen bij het opheffen van artrose pijnen, vermoeidheidsklachten, migraine, spanningshoofdpijnen, overgewicht, veelvuldig sportblessures, concentratie/focus problemen en verschillende auto-immuun ziektes.


Maar ook voor mensen die geen van de bovengenoemde gezondheidsproblemen hebben, maar lekkerder in hun vel willen zitten of het optimale uit zichzelf willen halen is dit een geschikt programma.

Wat kan jij verwachten van deze voedingscursus?

Stap 1

In de intake nemen je voedingsverleden en kennis over voeding en gezondheid door. We doen verschillende metingen en leggen we uit hoe metingen te lezen en interpreteren.

Je ontvangt de cursusmap, het boodschappenpakket en alle toebehoren voor het programma.
Onze 3Care specialist Frans legt uitgebreid uit hoe het programma in elkaar zit en wat jij allemaal moet doen.

Stap 2

De tweede afspraak, meestal halverwege de APK, worden je ervaringen gedeeld met Frans en al je vragen beantwoord. Zo nodig finetunen we het protocol en meten we opnieuw al je waarden. Door het meten van je waardes, zoals vetpercentage, gewicht, visceraal vet, kunnen wij samen zien of je vooruitgaat. Waar nodig kunnen wij samen kijken welke aanpassingen er nodig zijn om een nog beter resultaat te bereiken. Frans gaat, daar waar nodig, verder de diepte in over de stofwisseling en wat dit voor jou betekend.

Stap 3

De derde afspraak, meestal aan het eind van ‘de APK’, wordt een eindmeting gedaan en kan je nog praktische vragen beantwoord krijgen over hoe je in de toekomst dit protocol kan inzetten als norm.

Stap 4

De vierde en vijfde afspraak worden er wederom metingen worden verricht. Op deze manier weet jij perfect hoe het gaat en of je het programma op de juiste manier uitvoert. Mocht je door bepaalde producten heen zijn die je nodig hebt, kan je dit altijd tussendoor of op een van de afspraken verkrijgen.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij aan de slag met je voeding? Volg dan onze voedingscursus in Rotterdam of in Capelle aan den Ijssel.

Schrijf je nu in. 

€570,- p.p.

Er is nog plek...
0%
Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!