5/5

Wat is GetHealed

Wat is GetHealed

Heb jij pijn en heb je alles al geprobeerd? Ben je al diverse behandelingen verder, zonder duurzaam resultaat, en wordt jou verteld dat je maar met de pijn moet leren leven? GetHealed gelooft in het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt je om oude patronen te doorbreken en jezelf voorgoed te verlossen van pijn. Door wetenschappelijk bewezen therapieën te combineren met een uniek en op maat gemaakt behandelplan, biedt GetHealed een duurzame oplossing om duurzaam gezond te worden én te blijven.

Wat biedt GetHealed?

GetHealed bestaat uit 2 diensten die, afhankelijk van de klachten van de patient, ingezet kunnen worden om het hoofddoel te bereiken: beter worden. Oftewel, GetHealed.

  1. PhysioCare biedt de zorg die je van ons gewend bent: reguliere fysiotherapie voor patiënten met acute en minder gecompliceerde klachten.
  2. SustainableCare is onze nieuwste en meest innovatieve dienst: een uniek en op maat gemaakt behandelplan, bestaande uit (een combinatie van) diverse specialismen, voor patiënten met chronische en gecompliceerde klachten. Onze specialisten nemen het gehele lichaam onder de loep en zoomen in op celniveau, met als doel duurzaam gezond te worden én te blijven.

Waarom GetHealed?

Duurzaam

GetHealed streeft naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Van het behalen van een duurzaam behandelresultaat, waarbij een patient met behulp van onze kennis en kunde zichzelf in de toekomst klachtenvrij kan houden, tot het opbouwen van duurzame relaties met patiënten en professionals, tot de verduurzaming van onze bedrijfsvoering. En daar zijn we trots op.

Uniek

Door verschillende therapieën uit verschillende vakgebieden te verbinden, kunnen we op maat gemaakte zorg bieden van de hoogste kwaliteit. GetHealed staat nooit stil, is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werkt enkel met de beste specialisten, om zo de absolute voorloper in het vakgebied te blijven.

Eerlijk

Bij GetHealed weet je altijd waar je aan toe bent. We zijn duidelijk in onze communicatie, transparant in onze prijzen en je kunt écht op ons bouwen, van begin tot eind van het behandeltraject.

Respectvol

Wederzijds respect staat hoog in het vaandel bij GetHealed. We bieden een veilige omgeving, hanteren een persoonlijke benadering en respecteren ieders privacy, zodat je 100% jezelf kunt zijn en niks je in de weg staat van een gezonde toekomst!

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Welkom in de wereld van GetHealed!

De wereld waar jouw gezondheid onze passie is. Wil jij weer de baas worden over jouw (chronische) klachten?
Wij staan voor je klaar. 🌱🌱