5/5

Goede doelen

Maatschappelijke taak

GetHealed vind het belangrijk om ook zijn maatschappelijk taak te vervullen. Naast het gezonder maken van Nederland zijn wij ook bezig met goede doelen.

Zo steunen wij doorlopend Stichting Blinde Geleide honden, door plastic doppen op te verzamelen en in te leveren. Dit levert weer geld op voor deze stichting. Samen met alle patiënten worden er veel plastic doppen verzamelt en proberen wij dit mooie doel te ondersteunen.


DierenAmbulance

Alle handdoeken die wij nog hadden van het vorige bedrijf hebben wij gedoneerd aan de dierenambulance in Rotterdam. Geweldig om dit mooie doel te ondersteunen met tientallen handdoeken. Ze hebben het hard nodig in het werk wat zij doen. Allemaal vrijwilligers die continu klaar staan voor dieren in nood. Geweldig gewoon!

Dieren zijn belangrijk voor onze natuur en biodiversiteit. Het is dus belangrijk dat ook zij goede zorg krijgen.

Giro555 Oekraïne

Rollen voor Oekraïne 🇺🇦

Met mijn vorige bedrijf PhysioCareNederland hadden wij eigen foamrollers laten maken. Deze zijn nu nog in perfecte staat, maar niet meer GetHealed style.
Nu doneren wij, met GetHealed, onze foamrollen voor Giro555. Iedereen kon voor minimaal 5 euro een rol kopen, maar waren ook in staat om meer te doneren.

Kunnen wij jou helpen?

Neen vrijblijvend contact met ons op.

Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!