5/5

Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam

Ben jij op zoek naar een unieke fysiotherapie praktijk in Rotterdam? Dan ben jij bij GetHealed aan het juiste adres. Jij kan bij GetHealed Rotterdam terecht voor verschillende behandelingen als revalidatie na operaties, armklachten, artrose, hoofdpijnklachten, hardloopklachten, rugklachten, nekklachten, gewrichtspijnen en nog veel meer. Je krijgt duidelijk uitleg over waarom jij nou voelt wat je voelt. Ook vertellen we wat jij er zelf aan kan doen om zo snel mogelijk van jouw klachten af te komen. Bij GetHealed Rotterdam kan je ook terecht voor behandelmethodes zoals bijvoorbeeld bindweefselmassages en Dry Needling. Door deze behandeling verdwijnen spierknopen uit jouw spieren. Jij zal weer snel kunnen bewegen zonder pijn.

Locatie fysiotherapie Rotterdam

Onze fysiotherapie praktijk in Rotterdam is gevestigd aan het Oostplein in Rotterdam. De ruimte beschikt over twee behandelkamers, een trainingsruimte en een wachtruimte. De behandelkamers zijn ruim opgezet en er heerst een ontspannen sfeer. GetHealed Rotterdam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer op slechts enkele meters lopen van tram- en metrostation Oostplein. Dichtbij (betaald) parkeren is ook mogelijk. Jij bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam.

Naast fysiotherapie Rotterdam biedt GetHealed ook fysiotherapie in Den Haag en fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Fysiotherapie Rotterdam

Neem vrijblijvend contact met ons op.

GetHealed Rotterdam

Openingstijden

Rollen voor Oekraïne
gethealed x oekraine

Koop een Foam Roller en wij maken het VOLLEDIGE BEDRAG over naar GIRO555 voor hulp aan Oekraïne.

De prijs bepaal je zelf met een minimum bedrag van €5,00 per roller.

Kan jij, je partner, de buurvrouw of iemand anders in je omgeving een Foam Roller gebruiken, kom langs bij onze praktijk op Rotterdam, Oostplein 500 of de Kompasstraat 38 in Capelle aan den IJssel en Rol mee voor Oekraïne!